Yksilövalmennus/ Hyvinvointivalmennus.fi
Sivusto käyttää evästeitä.

Yksilövalmennus

Valmennuksien sisältö:

Ennen minkään paketin varaamista toivon, että tavataan ja keskustellaan yhdessä toiveistasi ja tavoitteistasi, mietitään yhdessä mikä paketti tukee tavoitteitasi ja hyvinvointiasi parhaiten. Tämä tapaaminen on n. 30min ja ilmainen. Valmennukseni sopivat sekä aloittelija -asteelle sekä kokeneemmallekin kuntoilijalle. Soveltuu hyvin myös heille, joilla on tullut liikuntaan pidempi tauko ja nyt haluaisi taas päästä kiinni liikkumiseniloon!

Kuntosi kehittymistä kohti tavoitteitasi seurataan kuntotestauksilla läpi valmennusjakson. Valitsen sinulle sopivimmat testaustavat. Testien lisänä tehdään myös muutamia mittauksia (esim. ympärysmitat, kehonkoostumus) joilla voidaan tarkkailla, kuinka lähellä ollaan jo tavoitteitasi.

Tavoitteiden saavuttamiseksi suunnitellut harjoitusohjelmat ja niiden päivitykset kuuluvat myös hinnaston mukaisesti pakettiin.

Jotta pääset tuloksiisi on ravintorikas, sinulle suunniteltu ruokavalio suurin edellytys! Ruokavalion tsekkaus ja mahdollisesti uuden suunnittelu sisältyy paketteihin aina. Hyvä olo lähtee sisältä päin!

Minä olen tukenasi koko valmennusjakson ajan, muistathan kysyä mieltäsi askarruttavat asiat mahdollisimman pian, mieluusti jo vähän etukäteen, eikä silloin vasta, kun olet jo pitkään ihmetellyt asiaa yksin!
Olen 2012 vuonna aloittanut Personal trainer Kotkasta. Itse en välittänyt Personal Trainer nimikkeestä vaan vaihdoinkin sen Hyvinvointivalmentajaksi, koska haluan tuoda valmennettavilleni enemmän kuin "rääkki liikuntaa ja kituutusdieetit", haluan juuri hänelle soveltuvat ohjeet kohti tavoitteitaan, haluan hänelle kokonaisvaltaista onnistumista: sekä fyysisellä- että mentaalipuolella! Koen, että minun valmennus on enemmän kuin pelkkää perus PT valmennusta. Ja jos joku asiakkaani ei koe samoin ja on valmennukseen tyytymätön niin mielelläni kuulen palautetta ja palautan samalla rahat valmennuksesta. Tyytyväisyystakuu on hyvä luottamuksen merkki omaan työnlaatuun.

SINÄ olet oman elämäsi supersankari ja sinun tehtävä on pelastaa oma hyvinvointisi ja olla vastuussa onnellisuudestasi! Minä olen sinun apunasi tässä! Onnistutaan yhdessä!

Täytä alla oleva lomake ja olen sinuun yhteydessä!

 


HINNASTO

Maksutapana käyvät: lasku (yhdellä maksusuorituksella / osissa), smartum -setelit, e-passi tilisiirto
Hinnat sisältävät ALV24%
Valmennuksilla tyytyväisyystakuu!
 

 

STARTTI PAKETTI 1KK
- 5 tapaamista (60min/kpl)
- ruokavalio
- treeniohjelma + liikuntasuunnitelma
- kunnon testaus + seuranta
- mittaukset + seuranta
- sähköinen tuki läpi valmennusjakson

3 erässä165e/erä

495 €

3KK PAKETTI
- 12 tapaamista (60min/kpl)
- ruokavalio
- treeniohjelma + liikuntasuunnitelma
- kunnon testaus + seuranta
- mittaukset + seuranta
- sähköinen tuki läpi valmennusjakson

6 erässä: 173,30e/erä

1040 €

6KK PAKETTI
- 30 tapaamista (60min/kpl)
- ruokavalio
- treeniohjelma + liikuntasuunnitelma
- kunnon testaus + seuranta
- mittaukset + seuranta
- sähköinen tuki läpi valmennusjakson

10 erässä: 240e/erä

2400 €

Nimi

Sähköposti

Puhelin

Viesti